Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc @ Ajungem MARI aleargă la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament.

Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, așadar credem că bucureștenii care aleargă pot aduce o contribuție extraordinară în viețile acestor copii.

1.300 de voluntari din București și alte 25 de județe merg săptămânal la 2.000 de copiii din centre de plasament și susțin cursuri și ateliere interactive, devenind prieteni, profesori și modele ale copiilor. Costul pentru un an de educație prin joc pentru un copil este de 500 lei. 

Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fiecare alergător este provocat să strângă suma de 500 de lei. Chiar și dacă această sumă nu este atinsă, fondurile colectate se adună de la toți participanții și împreună ajutăm mai mulți copii să ajungă MARI.

_________________________________

Cum funcționează? 

E simplu! Te înscrii, alergi, iar prietenii donează ca să te susțină. 
Înscrierea se face imediat, prin completarea formularului online pe platforma oamenilor de bine, Galantom: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Taxa de participare la maraton se achită separat. 

______________________________

Despre maraton

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primăria Municipiului București. 

Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta se va desfășura pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București. 

Este un maraton la care se poate alerga în funcție de vârstă și de tipul cursei de la 1 km până la 42 de km. 

Concursul are loc pe 14-15 octombrie și înscrierile se fac până pe 30 Septembrie(taxa diferă în funcție de tipul cursei și de data înscrierii) la: http://bucharest-marathon.com/registration/?cursa=marathon

Taxa de participare la maraton se achită separat. 

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

6

Suma:

510 RON

Pagini fundraising

Alergăm pentru viitorul copiilor din centre de plasament!

Echipa noastra isi uneste fortele si alearga anul acesta la Maratonul Bucuresti, pentru a-i ajuta pe copiii care au nevoie de multa incurajare si sust

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Alerg pentru educația copiilor din centre de plasament

Alerg pentru că mă inspiră mama mea dragă. E de-ajuns să mă gândesc la ea și deja m-am motivat. Chiar dacă nu e mereu cu mine, de la distanț

700 RON Target
255 RON Suma
3 Donatii
36.428571428571% Complete

Eu pot pentru ei! Tu ne ajuti?

Stop din ceea ce faci și citește preț de câteva momente scurte ce gânduri inșiruiesc! În FIECARE seară când tu pui capul liniștit la somn,

5,000 RON Target
255 RON Suma
3 Donatii
5.1% Complete