Maratonul Internațional AROBS Cluj Napoca ~ 2016

La Maratonul Internațional AROBS din Cluj invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre de plasament!

Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate și cu sprijinul fundraiserilor de la concursuri sportive de tip maraton, așadar clujenii care aleargă pot aduce o contribuție extraordinară în viețile copiilor din centrele de plasament din Cluj. 

80 de voluntari din Cluj merg săptămânal la copiii din centre și susțin cursuri și ateliere interactive, inclusiv ieșiri recreative, devenindu-le copiilor prieteni, profesori și modele. Costul pentru un an de educație prin joc pentru un copil este de 500 lei. 

Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 500 de lei, suma minimă pe care vă rugăm să o strângeți fiind de 150 lei.

____________________________________

Înscrierea ca fundraiser: 

E simplu! Te înscrii, alergi, iar prietenii donează ca să te susțină. 
Înscrierea se face imediat, prin completarea formularului online pe platforma oamenilor de bine, Galantom: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

*Înscrierea ca fundraiser se poate face doar dacă te-ai înscris deja la maraton. Mai multe detalii despre concurs găsești aici: http://maraton-cluj.ro/en/inscriere/.


Mulțumiiim! Împreună Ajungem MARI! 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru iesiri cu copii institutionalizati

Acum ceva timp m-am apucat de sport. Motivele din spatele acestei decizii erau egoiste; ele tineau de vanitate, de dorinta de a-mi depasi limitele fiz

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete