Anca-Elena Anghel - Asociația Lindenfeld

Alerg pentru educația copiilor din centre de plasament!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 19 mai voi alerga la Crosul de Noapte la proba de 10 km pentru continuarea proiectelor Ajungem MARI în județul Cluj și în 2018. 

Cred că prin șansa la o educație frumoasă fiecare copil poate ajunge departe și poate îndrăzni să viseze, iar proiectele Ajungem MARI își propun să încurajeze copiii din centre de plasament și din medii defavorizate în acest sens, prin susținerea de cursuri interactive și activități extracurriculare cu aceștia.

Am fost voluntar în cadrul programului și am avut ocazia să văd cum atitudinea unui copil față de școală și învățatul ăla plictisitor se poate schimba radical dacă are alături un prieten care să îl ajute, să îi explice, căruia să-i mai spună ofurile sau cu care pur și simplu să râdă cu poftă.

De multe ori prietenii copiilor sunt voluntarii implicați în proiectele Ajungem MARI și îmi doresc taaare mult ca activitatea voluntarilor la centre să poată continua pe termen lung și să aibă un impact pozitiv asupra cât mai multor copii. Donațiile pentru program pot însemna sprijin sub formă de rechizite, materiale educative sau ieșiri în afara centrelor cu copiii, în funcție de nevoile centrelor.

Dacă aveți posibilitatea, puteți susține proiectele Ajungem MARI printr-o donație. Orice ajutor contează!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Lindenfeld

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!