Anca Leu - Asociația Lindenfeld

De 1 iunie, de ziua mea, imi doresc sa facem copiii fericiti!

960 RON Donatii stranse
96% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Poate nu intamplator s-a potrivit sa apar pe lume fix pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Si poate nu intamplator si fetita mea, Eliza, s-a nascut pe 25 mai, sub aceeasi zodie Gemeni, semn zodiacal al copilariei, al jocului si al curiozitatii. Asa ca deloc intamplator, anul acesta am ales sa "donez" ziua mea de nastere si a Elizei chiar copiilor din centrele de plasament din Buzau cu care interactionez de aproape jumatate de an prin intermediul programului Ajungem MARI. 

Voluntarii de la Ajungem MARI merg saptamanal in medii defavorizate si isi dedica timpul si pasiunea prin lectii alternative, cursuri creative, jocuri si excursii pentru copiii institutionalizati. 

Daca te-ai gandit sa ne oferi vreun cadou de ziua noastra sau pur si simplu vrei sa ne faci o surpriza, poti sa o faci sub forma de donatie si vei reusi sa aduci zambete pe multe chipuri de copii.

Din fondurile astfel stranse dorim sa organizam o excursie in aceasta vara pentru micutii nostri din centrul de plasament! Multumim tare mult si te felicitam pentru donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Lindenfeld

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare,

10 Donatii

130 RON
11 iun 2017

Anonymous

150 RON
02 iun 2017
50 RON
02 iun 2017
02 iun 2017
100 RON
La cat mai multe zambete!
30 mai 2017
28 mai 2017
100 RON
25 mai 2017
150 RON
23 mai 2017
La multi ani! Va pupacesc cu mult drag.
23 mai 2017