Doru Florin Lupascu - Asociația Lindenfeld

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Una din marile multumiri ale vietii e sa te stii om bun. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Programul educational Ajungem MARI s-a nascut dintr-o foarte mare dorinta de a-i ajuta pe copiii din centrele de plasament sa devina oameni mari, responsabili, independenti si siguri pe picioarele lor.

Un singur act de bunatate, creeaza un clipocit etern... Care se intoarce la tine, asa ca, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Banii strânși vor fi folosiți pentru materiale educaționale, ateliere creative, tabere, excursii și multe altele.

Îți mulțumesc pentru orice donație.

Împreună suntem mai buni!

Doru Florin Lupascu.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Lindenfeld

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare,

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!