Florentina Camelia Neagu - Asociația Lindenfeld

De ziua mea daruim zambete!

120 RON Donatii stranse
40% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta ziua mea este pentru copiii din centrul de plasament unde sunt voluntar „Ajungem MARI” de aproape un an, pentru copiii care in fiecare saptamana imi daruiesc zambete si putere, copiii care ma invata o lectie noua de fiecare data cand ii intalnesc.

Multumesc celor care vor fi alaturi de mine sa aducem zambete si curaj in viata copiiilor.

Cami


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Lindenfeld

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare,

3 Donatii

Anonymous

30 RON
04 sep 2017
18 aug 2017

Anonymous

15 RON
16 aug 2017