Ioana Ciuhan - Asociația Lindenfeld

Ziua mea = donații pentru copiii din centre de plasament!

383 RON Donatii stranse
25.533333333333% Complete
1,500 RON Target
3 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru copiii din centre de plasament, educația reprezintă șansa unui viitor mai bun!

De ziua mea, în loc de cadouri îmi doresc donații pentru Ajungem MARI, ca să poată continua proiectele educaționale pentru cei 2.000 de copii din București și alte 25 de județe.

Cum spun și Iarina și Tatiana de la Ajungem MARI, copiii instituționalizați sunt și ai noștri, ai tuturor. Hai să îi ajutăm să ajungă oameni MARI! :)

Cât ai da pe un cadou pentru mine (sau chiar mai mult :D), te rog să donezi aici pentru cursuri interactive, ședințe de pregătire școlară, ateliere creative și ieșiri pentru copiii noștri din centre de plasament!

Se donează simplu, cu cardul, orice sumă contează și e bine primită!

Mulțumesc din suflet! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Lindenfeld

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare,

3 Donatii

La multi ani, Ioana :*!!!
17 oct 2017
75 RON
La mulți ani! :)
13 oct 2017
Îți doresc la mulți ani, să fii fericită mereu ca să poți dărui mai departe ca şi acum! Mult succes! :)
11 oct 2017